Компанія GoldenSpice

            Термозбіжні пакети для м'ясних напівфабрикатів без кістки та ковбас.

• М'ясо всіх видів тварин, включаючи птицю в охолодженому вигляді,

• М'ясні напівфабрикати (без кістки)

• Варені ковбаси, сосиски, сардельки

• Напівкопчені, сирокопчені, смажені, сиров'ялені ковбаси

• Копченості

  Основні характеристики термозбіжних пакетів:
• бар'єрні властивості (забезпечують тривалі терміни зберігання продукту, у процесі якого зберігається вага продукту та його органолептичні показники до моменту споживання). Як бар'єрний шар використовується EVOH (етилен вініловий спирт);
• високі усадочні властивості (забезпечують хороше облягання продукту, підкреслюючи його форму, рельєфність)
• міцність (виключає ризик пошкодження упаковки продукту при транспортуванні та зберіганні продукту);
• прозорість (дозволяє демонструвати упакований продукт у торговій мережі)
• великий асортимент - три види пакетів (КС з напівкруглим донним швом, ДС з прямим донним швом, ПС з двома бічними прямими швами, ДС з прямим донним швом), здійснюється постачання пакетів з фіксацією до липкої стрічки.

Термін зберігання 24 місяці.
Товщина мкм. 50
Усадка % 55
Колір Прозорий, жовтий, червоний, білий, світло-горіховий