Компанія GoldenSpice

            Термозбіжні пакети для зберігання м'яса з кісткою продуктів з гострими краями і грубими включеннями

• М'ясо всіх видів тварин, включаючи птицю в охолодженому вигляді,
• М'ясні напівфабрикати (з кісткою)


Основні характеристики термозбіжних пакетів:
• бар'єрні властивості (забезпечують тривалі терміни зберігання продукту, у процесі якого зберігається вага продукту та його органолептичні показники до моменту споживання). Як бар'єрний шар використовується EVOH (етилен вініловий спирт);
•  високі усадочні властивості (забезпечують хороше облягання продукту, підкреслюючи його форму, рельєфність)
•  міцність (виключає ризик пошкодження упаковки продукту при транспортуванні та зберіганні продукту);
•  прозорість (дозволяє демонструвати упакований продукт у торговій мережі)
•  великий асортимент – три види пакетів (КС з напівкруглим донним швом, ДС із прямим донним швом, ПС із двома бічними прямими швами, ДС із прямим донним швом), здійснюється постачання пакетів з фіксацією до липкої стрічки.

 

Термін зберігання 24 місяці.
Товщина мкм. 90
Усадка % 30
Колір Прозорий, жовтий, червоний, білий, світло-горіховий