Плівка для м'якого термоформування як верхнього шару
Сфера використання:
Як верхня плівка для м'якого термоформування на різних типах формувального обладнання при упаковці харчової продукції у вакуумі або МГС;
для пакування харчової продукції за технологією «флоу-пак» в МГС.
Склад плівки:
Поліамід, поліолефін, поліетилентерефталат, EvOH та адгезив (модифікованого поліетилену). Всі матеріали дозволені до застосування в харчовій промисловості.
Переваги
Зовнішній шар з поліетилентерефталату (РЕТ) забезпечує чудові оптичні властивості (блиск та прозорість) та термостійкість плівки.
Поліамідний шар (РА) забезпечує прекрасні характеристики міцності плівки.
Етиленвініловий спирт (EvOH) відповідає за високі бар'єри щодо кисню та забезпечує:
мікробіологічну стабільність продуктів у процесі зберігання;
гальмування окислювальних процесів, що призводять до прогоркання жирів, які у харчових продуктах.
Внутрішній поліетиленовий (РЕ) шар дозволяє здійснювати зварювання в широкому діапазоні температур з утворенням зварного герметичного шва і є бар'єром по відношенню до водяної пари (відсутність втрат ваги при зберіганні).
Мала питома вага плівки (кг/м2) забезпечує оптимальне співвідношення ваги продукту та ваги упаковки.
багатошарова високобар'єрна термозбіжна плівка для вторинного пакування продукції підприємств м'ясомолочної галузі за технологією форм-шринк (термоформування + термоусадка).