Плівка для м'якого термоформування як нижній шар
Використовується як нижня плівка для м'якого термоформування на різних типах формувального обладнання при упаковці харчової продукції у вакуумі або МГС; для пакування харчової продукції за технологією «флоу-пак» в МГС.
Рекомендуємо використовувати разом із верхньою плівкою для м'якої
Cклад:
Плівка виготовляється з поліаміду, поліолефіну, поліетилентерефталату, EvOH та адгезиву (модифікованого поліетилену). Дозволена до застосування у харчовій промисловості.
Переваги:
Плівка для м'якого термоформування як нижній шар добре формується в механічно надійний виріб без критичних витонченостей, що зберігає високі бар'єрні характеристики і здатне витримувати транспортування. Плівка забезпечує тривалі терміни зберігання та привабливий зовнішній вигляд упакованих продуктів, а також кращі споживчі властивості пакувального матеріалу без підвищення його вартості.
Плівка для м'якого термоформування як нижній шар дозволяє знизити кількість виробничого шлюбу ("розвакуум", "прокол") і зменшити кількість відходів харчової продукції, забезпечуючи менше навантаження на навколишнє середовище.
Зовнішній шар з поліетилентерефталату (РЕТ) забезпечує чудові оптичні властивості (блиск та прозорість) та термостійкість плівки. Поліамідний шар (РА) забезпечує прекрасні характеристики міцності плівки. Етиленвініловий спирт (EvOH) відповідає за високі бар'єри щодо кисню та забезпечує:
- мікробіологічну стабільність продуктів у процесі зберігання;
- гальмування окислювальних процесів, що призводять до прогоркання жирів, що містяться у харчових продуктах;