Багатошарова високобар'єрна термозбіжна плівка для вторинної упаковки продукції підприємств м'ясо-молочної галузі за технологією форм-шринк (термоформування + термоусадка)
Плівка виготовляється з поліаміду, поліолефіну, поліетилентерефталату, EvOH та адгезиву (модифікованого поліетилену), дозволених до застосування у харчовій промисловості.
Дозволено до застосування у харчовій промисловості
Переваги:
Зовнішній шар з поліетилентерефталату (РЕТ) забезпечує чудові оптичні властивості (блиск та прозорість) та термостійкість плівки.
Поліамідний шар (РА) забезпечує прекрасні характеристики міцності плівки.
Етиленвініловий спирт (EvOH) відповідає за високі бар'єри щодо кисню та забезпечує:
мікробіологічну стабільність продуктів у процесі зберігання, гальмування окисних процесів, що призводять до прогоркання жирів, що містяться в харчових продуктах,
Внутрішній поліетиленовий (РЕ) шар дозволяє здійснювати зварювання в широкому діапазоні температур з утворенням зварного герметичного шва і є бар'єром по відношенню до водяної пари (відсутність втрат ваги при зберіганні).
Мала питома вага плівки (кг/м2) забезпечує оптимальне співвідношення ваги продукту та ваги упаковки.